Kreditkort balance overførsel indebærer, ved hjælp af et kreditkort til at betale udestående på én eller flere kredit/butik kort. Den samlede gæld så flytter til et kort.

Den største fordel ved balance overførsel er en penge-besparelse. I konkurrencedygtig kreditkort markedet tilbyder et stigende antal virksomheder en 0% rente for en fast periode på balance overførsler af nye kunder. Dette giver mulighed for nye kortholdere til at foretage betydelige besparelser på interesse tilbagebetalingerne. Interesse gratis perioder varierer og visse kreditkort udstedere udvide til 0% rente tilbud til at dække nye køb, det er værd at tage stor omhu at sammenligne balance overførsel tilbyder godt før beslutte hvilken en til at vælge.

Nogle virksomheder tilbyder lavere end de gennemsnitlige rentesatser på overførte saldi for livet af balance overførsel. Dette kan være gode nyheder for kort-brugere, der ikke planlægger at betale tilbage kreditkort gæld på kort sigt.

Overførsel kreditkort saldi er normalt en enkel proces. Når en ansøgning er godkendt indebærer det normalt et telefonopkald til den nye kortudsteder til at overføre balance(s) fra de andre (r). Mange kreditkort selskaber også tilbyder en online service, hvilket gør det endnu nemmere at overføre saldi via internettet.

Der er normalt et “vindue” tid efter et nyt kort er godkendt under hvilke balance overførsler tiltrækker den salgsfremmende rente skal gøres.

Et ord af forsigtighed med hensyn til balance overførsler. Mindste månedlige betalinger skal stadig foretages. Falde bag med minimum og bøder kan foretages og interesse gratis tilbyder trukket tilbage. Det samme kan ske hvis kreditmaksimum er overskredet.

I et marked fyldt med balance overførsel tilbud varierer tilbud meget. Det er vigtigt at dobbelttjekke oplysningerne omhyggeligt før underskrive på den stiplede linje. For eksempel:

Er der nogen yderligere gebyrer skal betales ved overførsel af saldi?

Behøver jeg at gøre mindst månedlige tilbringe ved hjælp af det nye kort til at kvalificere sig til salgsfremmende balance datatransport sats?

Hvor hurtigt efter mit kreditkort er godkendt behøver jeg at gøre balance overførslen?

Hvilken rente opkræves pÃ¥ nye køb foretaget med kortet? Især sætte ‘Balance overførsel for livet’ kort ofte betalinger mod rydning af lav rente balance overførsel og ikke de seneste køb, der tiltrækker højere renter

, jeg får opkrævet renter på nye køb fra tidspunktet for indkøbet er betalt?

Hvad rente hjemfalde til, når kampagneperioden er afsluttet

Før du tager en balance overførsel tilbyder, også tage tid til at overveje det beløb du skal flytte og hvor meget du vil betale sig og købe hver måned. På den måde kan du være sikker på, at du vælger det rigtige kort til dig.

Se de nyeste tilbud i detaljer i Det Forenede Kongerige i øjeblikket kan du besøge: