Træt af at betale for en fax linje og vedligeholde din faxmaskine? Der er en bedre måde at sende og modtage faxer ved hjælp af internet fax-tjenester.
Internet fax-tjenester giver dig mulighed for at modtage faxer i din e-mail og sende faxer. En af de mest populære internet fax service er eFax, som har over 9,000,000 brugere. Men ikke alle fax-tjenester er skabt lige. Her er nogle ting at overveje:
1. giver faxtjenesten en toldfri eller lokalt telefonnummer? Er der ekstra gebyrer for at modtage faxer på din gratis nummer?
2. hvor mange faxer kan du sende og modtage for dit månedlige gebyr?
3. i hvilket format sendes fax? Er de leveret som .pdf-filer i din e-mail eller har du til at se dem i leverandørejet software?
For at afgøre, hvilken internet Faxtjeneste er bedst for dig, overveje hvor mange faxer, du sender og modtager hver måned. Nogle tjenester er bedst for tunge fax brugere, mens andre, som TrustFax, tilbyder store planer for lys fax brugere. Mange af online faxtjenester tilbyde gratis prøver, så du kan prøve før du køber. De fleste tjenester opkræve måned til måned, og du kan typisk annullere når som helst.
Selv om gebyrer variere, kan du forvente at skulle betale $5-$20 per måned. Du er tilladt et bestemt antal sider. Hvis du går over din side tildeling kan du forvente at betale 10 cent for hver ekstra side modtaget.
Med fremkomsten af e-mail og vedhæftede filer forudsagde mange mennesker, at faxen blev dømt. Men det viser sig, det var blot den faxmaskine, der var dømt. I dag, business brug internet fax service til at sende og modtage faxer næsten lige så ofte som de brugte en standardfaxmaskine et årti siden. En ofte overset fordel af internet fax er, at du ikke behøver at udskrive hver fax, du får. Du kan se faxer på computeren og beslutte, hvilke af dem du vil udskrive eller slette.
Det er en god ide at gennemgå de mange internet fax virksomheder inden du trækker ud af dit kreditkort. Med lidt forskning vil du forhåbentlig finde den bedste sig til at opfylde din fax behov.