Udsalg er lig med selvforkælelse. Med gode tilbud kan du købe dét, du længe har drømt om – hvad end det er et skønhedsprodukt, et stykke tøj eller noget helt tredje. På Singles Day den 11. november er der et hav af gode tilbud – både hos internetforhandlere og i butikker. Herunder kan du læse mere om Singles Day og de mange gode du kan finde på selve dagen.

Hvad er meningen med Singles Day?

Navnet, Singles Day, kan måske godt være misvisende, men det skal siges, at Singles Day ikke omhandler noget med dating eller singleliv. Singles Day opstod i Kina og har siden fundet sin vej til Danmark.

Singles Day er en udsalgsdag, ligesom Black Friday eller Cyber Monday. Meningen med Singles Day er derfor, at du den 11. november sparer mange penge på udvalgte produkter. Nogle steder kan du spare op mod halvfjerds procent af en vare på Singles Day online.

Hvilke tilbud er der Singles Day?

Der er rigtig god grund til at stå tidligt op den 11. november og scrolle diverse internetbutikker igennem. Det er nemlig smart at være på forkant med Singles Day, da det er en rigtig stor shoppingsdag. Da der bliver solgt så mange varer på dagen, kan du nemlig risikere, at mange af de gode varer bliver udsolgt inden sen eftermiddag eller tidlig aften. Derfor er det en god idé at bestille de gode tilbud i starten af dagen, hvor lageret er fyldt op af gode varer til gode priser.

Du kan som sagt finde lækre produkter til gode priser på Singles Day. Der er et bredt udvalg af forskellige tilbud, hvilket betyder, at der er noget til enhver smag. Du kan desuden spare penge på udvalgte oplevelser eller andre former for aktiviteter på Singles Day, så hold øje med diverse internetsider for at se og se om der dukker et oplevelsestilbud op, der er noget for dig.

Shop amok til gode priser

Det kan være svært at dy sig, når der er mange gode tilbud. Til gengæld er det netop det tidspunkt, hvor du får allermest for pengene, da varerne er sat ned i pris. Det kan derfor være en god idé at spare lidt op til Singles Day, så du kan få en masse gode tilbud med hjem på én gang. Du kan både finde noget til dig selv og til en af dine nærmeste –til en ekstraordinær god pris.