Betal senere eller køb nu optioner kan bruges til at forsinke betalingen i flere måneder eller endda et år. Store virksomheder opkræver ikke renter, hvis køberen er i stand til at betale fuldt ud for købet inden forsinkelsesperioden. Andre vil sprede omkostningerne over en længere sigt, men opkræve en høj rente. 39,9% ÅOP-tilbud er et eksempel. Du kan ende med at betale mere for købet, fordi betalingsperioden er så lang.

Den anden fordel ved at købe nu og ikke betale senere er, at du ikke ender i gæld. Du kan også spare penge på at købe en bil, et hus eller en anden ting. Denne mulighed er fantastisk til dem, der ikke har nok kontanter på én gang. Sæt et budget og afsæt en del af din månedlige indkomst til at betale saldoen. Dette kan gøres ved hjælp af dit kreditkort.

Mange kreditkortselskaber tilbyder her kan du betale senere muligheder. Disse planer kan tilbyde lavere renter og gebyrer end traditionelle kreditkort. BNPL-planen er populær blandt mursten og mørtel og onlineforhandlere. Efter godkendelse foretager du en lav forskudsbetaling, så kan du betale resten over en åreperiode uden renter. De fleste tilfælde giver dig mulighed for at betale resten med en check eller bankoverførsel.

BNPLs hurtige tilbagebetalingsperioder kan ikke kun spare dig penge på renter, men kan også hjælpe dig med at undgå at blive forgældet. Men det er vigtigt, at du sikrer dig, at du har midlerne til at betale de aftalte tilbagebetalinger. Mens “køb nu og betal senere” er en god måde at købe en vare på, er det muligvis ikke den bedste mulighed for alle kunder. Du kan også købe varen til fuld pris og betale saldoen senere.

Nogle pay-now og betal senere programmer sender oplysninger til kreditbureauer. Dette kan påvirke din kredit score. Kreditbureauerne skal underrettes af den finansielle institution, der har indsendt disse oplysninger. Disse rapporter bør ikke påberåbes, hvis du er utryg ved dem. Det er ikke risikoen værd. Nogle købere har haft positive resultater. Dette er et godt alternativ for dem, der ikke har nok kontanter, men har brug for at købe et produkt med det samme.

Arbejdstagere med uregelmæssige indkomster har mulighed for et køb-nu og betal-senere-program. Selvom det er meget populært blandt uafhængige entreprenører og freelancere, er der risici forbundet med denne betalingsmetode. Du kan undgå potentielle risici ved at undersøge planen grundigt og vælge en budgetvenlig mulighed. En letforståelig køb nu og betal senere plan anbefales.