Liner er en meget nyttig opfindelse i vores hver dag lever. Hvis du tænker over det, nogle af de mest enkle forestillinger nogensinde er lavet har den største indflydelse på vores dagligdag. Overveje skeen med en gaffel. De er faktisk meget ukompliceret i design og endnu ikke kan du virkelig leve uden dem (hvis ikke du er en caveperson, der er).

Liner er bedragerisk enkle, faktisk deres meget skik er begrænset til din fantasi. Ikke kun kan bruge dem som en hals kæde til at holde dine nøgler, din tegnebog, dit foto ID, dit id-kort eller endda din købmand liste, men vidste du også vide, at liner kan bruges i industrien samt? Liner er brugt til at bære ting ud over dagligdags bekvemmeligheder som i de ovennævnte som tunge maskiner og komponenter.

Du kan endda bruge liner som en marketing pool at hjælpe fut enhver komsammen eller særlig begivenhed, såsom en særlig interesse begivenhed, et selskab picnic eller en påske æg jage mv.

Du kan få dem i forskellige og yderst tilpasselig design som med farver, former, størrelser, teksturer, og endda integrere din egen særlige fotografiske design præget på Lanyard, selv. Meget sød!

Eller måske du er en telefonsælger, og du forsøger towooyourwayinto dine klienter hjerter, Sørg for at sende dem en salgsfremmende gaver og næ. Hvis du har været sende bagage tags hvert år, hvorfor ikke prøve noget anderledes denne gang. Faktisk kan hvis du ved, når din klient fødselsdag er, eller hvis det er en speciel ferie, du altid sende ham eller hende en overraskelse lanyard med din virksomheds logo og navn på den. Du kan faktisk sætte dit navn på det og dit virksomhedstelefonnummer.

Bare sørg for at uanset hvad du vælger at gøre det ikke er skrigende, eller noget, der vil fange dem off vagt og en negativ retning.

Så nu, at du har nogle grundlæggende idé om, hvad liner kan bruges til, er du velkommen til at brainstorme nogle ideer på et stykke almindeligt papir, som du har ved siden af dig. Bare slip din stress og din pres og have det sjovt ved at liste ned disse ideer som en sindssyg.

Ideer om hvordan man bruger liner, herunder din egen personlige beaded lanyard mønstre er evig!