Ret – vi har kigget på strategier og planlægning, så nu er vi klar til at handle lige? Forkert! I det mindste, er vi ikke klar til handel leve.
Fejl nummer fire – ikke test
Handel er en stor forretning, det tilbyder potentielle niveauer af indkomst og frihed, som de fleste mennesker kun kan drømme om. Så det er helt naturligt, der fik fundamentet af vejen, novice erhvervsdrivende er ivrige efter at få at klikke på købe og sælge knapper og se overskuddet rulle. Men Hæng på – præparatet er ikke over endnu!
Forestil dig et øjeblik, at du har besluttet dig ønskede at blive en PASSAGERFLY pilot. Du har brugt tid og kræfter forske luftfartøjstypen du skulle pilot, du læse nogle bøger om, hvordan til at flyve og en dag du har fundet dig i cockpittet for enden af landingsbanen. Klart, uden egentlig at have taget noget tid at lære at flyve denne maskine fuld af passagerer, forsøger at tage ville være en katastrofe! Så hvorfor er det så mange forhandlere mener de kan læse en bog om handel og derefter springe i markedet uden først at få nogle erfaringer?
Hvis du gik til piloter job, vil du tage et uddannelsesprogram, som uden tvivl ville se dig at få nogle ikke-risiko oplevelse i en flyvesimulator. Dette vil give dig mulighed for at gøre alle dine tidlige fejl uden at crashe et par alvorligt dyre fly i processen.
Som forhandlere er vi meget heldige i, at vi, ligesom piloter, kan praktisere og skærpe vores færdigheder i en risiko-frit miljø. Faktisk har vi den fordel, at vi kan efterligne vores aktivitet med høj grad af realisme på lidt eller ingen finansielle omkostninger overhovedet.
Jeg taler naturligvis om “papir handel”. I de mest grundlæggende forstand betyder papir handel, at vi følger vores handel plan, præcis som hvis vi skulle til at sætte penge ind på markedet, men på det punkt, hvor vi faktisk vil købe eller sælge, vi simpelthen gøre en bemærkning om den aktuelle pris i stedet for at åbne en live handel. Vi vil fortsætte med at administrere handel, præcis som hvis vi havde penge i markedet, og vil afslutte derfor igen skrive exit prisen ned.
Gå et skridt længere fra pen og papir, kan dagens internet-generation erhvervsdrivende drage fordel af software simulatorer som TSim +, der efterligner en levende handelsplatform. Disse programmer har fordelen, at papiret handel erfaring meget mere realistisk; de også kan blive snydt på samme måde som en bemærkning på et stykke papir, det vil sige vi bekvemt kan ikke beslutte at slette en handel vi senere beslutter var en fejl!
Der er nogle, der mener ikke, at papir handel umagen værd som det aldrig kan reproducere de følelsesmæssige belastninger, der er involveret i levende handel. Mens det er sandt til en vis grad, vil jeg hævde, at hvis du ikke er tilstrækkeligt dygtige til at udføre din handel plan i en simulator, hvorfor ville du være i stand til at gøre det med rigtige penge?
Papir handel giver os en stor mulighed for at sætte i praksis, hvad vi har lært, afprøve nye strategier og tune vores færdigheder uden risiko. Når en erhvervsdrivende kan konsekvent viser et overskud på en simulator, er de klar til at tage det næste skridt – levende handel. Igen, dette er ikke noget at være forhastet, og igen, ligesom piloter kan vi arbejde vores vej op til dette.
Ligesom piloten sandsynligvis ikke vil gøre sin første flyvning i en jumbojet, behøver ej heller vi som handlende at tage en fuld størrelse handel, når vi starter for alvor. Hvis handel aktier (aktier), kan vi købe og sælge meget små mængder på næsten ubetydelig omkostning. Hvis handel futures, kan vi som regel starte med “mini” kontrakter, som værdiansættes til en brøkdel af prisen for en fuld størrelse version. Mens dette begrænser vores profit potentiale, som vi tager vores første trin i det levende marked, det meget vigtigere også begrænser vores potentielle tab.
Med det enorme opbud af softwareværktøjer til rådighed for os, sammen med rabat mæglere tilbyder billige trading instrumenter, der er ingen grund til enhver erhvervsdrivende til at blive alvorligt forbrændt på deres første udflugt ind i markedet.
Handling: Vi må forpligte sig til afprøvning og praktiserer vores handelspartnere i en risiko-frit miljø, før du sætter vores hovedstad i det levende marked. Kun når vi kan vise konsekvent overskud på en simulator bør vi gå videre til handel med rigtige penge, og da kun i små doser.